Baschetbalistele au pierdut miercuri cu CS Nova Vita Targu Mures

Baschetbalistele pregatite de Florin Covaciu au fost invinse miercuri, cu scorul de 86-69, de formatia CS Nova Vita Targu Mures, intr-o partida care a contat pentru etapa a XIX-a a Ligii Nationale de baschet feminin.

irina gavrila U cluj baschet femininClujencele s-au impus in doua din cele patru sferturi, 22-18 in primul si 25-18 in ultimul, dar diferenta s-a facut in actul trei, acolo unde gazdele au reusit sa marcheze 20 de puncte fata de cele 5 ale “studentelor”.

Cea mai buna marcatoare a Universitatii a fost Irina Gavrilă, cu 23 de puncte, 6 recuperări şi 3 pase decisive, urmata de debutanta Nashika Labria Williams, cu 19 puncte, 8 recuperări şi 2 pase decisive.

“Am făcut un sfârșit de sfert doi și un sfert 3 dezastruos, ne-am revenit în ultimul sfert, dar a fost prea târziu”, a punctat Florin Covaciu, antrenorul formației universitare.

În următoarea etapă a Ligii Naţionale de Baschet Feminin, “U” Cluj va primi vizita formaţiei SCM Craiova, ocupanta poziţiei a 12-a. Confruntarea dintre cele două echipe va avea loc vineri, 23 ianuarie, de la ora 17:00, în Sala Sporturilor “Horia Demian”.

Leave a Reply

Top