Baschetbalistele Clujului s-au întors victorioase de la Galați și au urcat pe locul 2 în Liga Națională

Echipa de baschet feminin a Universității Cluj se anunță o candidată certă la titlul de campioană în acest sezon competițional și amenință supramația lui Sepsi Sf. Gheorghe în Liga Națională.

Valentin Todea / u-cluj.ro

Formația pergătită de bosniacul Dragan Petricevic s-a întors cu o victorie frumoasă și muncită de la Galați, acolo unde a întâlnit formația locală Phoenix, scor 71-60 (18-20, 19-12, 19-8, 15-20). Galațiul a început mai bine partida și a avut un avantaj de două puncte după primul sfert, însă clujencele au reușit să gestioneze mult mai bine partida și să aibă chiar și un avantaj de 21 de puncte pe tabelă.

“Foarte importantă această victorie în deplasare. Foarte important moment. Felicitări, fetelor”, a scris Dragan Petricevic pe facebook după victoria de sâmbătă seară, care a dus-o pe “U” Cluj pe a doua treaptă a Ligii Naționale.

Cea mai bună marcatoare a Universității Cluj a fost Taneisha Harrison, 18 puncte, iar ultimul transfer al echipei, pivotul Brittany Denson, și-a făcut debutul în tricoul alb-negru, care a fost folosit nouă minute, însă fără să marcheze vreun punct.

“U” Cluj va juca următorul meci tot în deplasare, la Olimpia Braşov, vineri, de la ora 17:30.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top