Baschetbalistele de la “U” Cluj joacă sâmbătă la Brașov

Echipa de baschet feminin a Universității Cluj a câștigat fără probleme partida disputată, miercuri, 4 noiembrie, pe teren propriu, formația CSM Satu Mare, scor 90-64, primul joc în fața propriilor suporteri pentru antrenorul Dragan Petricevic.

U Cluj baschet feminin la Memorialul Nicolae Martin

În urma acestui succes, clujencele au acumulat 11 puncte, având un bilanț de patru victorii și trei înfrângeri. Dragan Petricevic a ales să odihnească o parte a titularelor de bază și să folosească jucătoare care au evoluat mai puțin în acest sezon.

“Trebuie să fim obiectivi. Dacă într-un meci cu o echipă mai slab cotată decât a noastră nu folosim sportive care, în rest, joacă mai puțin înseamnă că nu gândim bine. Dacă foloseam toate titularele cred că diferența de puncte era dublă, dar cu siguranță asta nu ne făcea mai fericiți. Minutele jucate de sportivele care în mod normal nu prind echipa înseamnă mai mult decât câteva puncte în plus. Îmi cer scuze suporterilor care nu au ajuns la meci din cauza orei de disputare. A fost cererea mea ca această partidă să înceapă la ora 16:00 pentru că formația din Satu Mare vine și pleacă în ziua meciului”, a declarat antrenorul Dragan Petricevic după meciul cu Satu Mare.

Clujencele vor evolua sâmbătă, 7 noiembrie, în deplasare, la CSU Olimpia Brașov, de la ora 16:00.

“Mergem la Brașov cu gândul de a arăta un baschet de calitate. Nu mergem acolo doar să facem act de prezență, ci ne gândim la victorie, chiar dacă Olimpia este o echipă importantă din Liga Națională. Sunt convins că nu va fi un meci ușor, nici pentru noi, dar nici pentru gazde”, a declarat antrenorul Dragan Petricevic.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top