Băsescu a lansat un nou atac la adresa lui Ponta: “S-a ascuns ca struțul de Justiție!”

“Victor Ponta s-a ascuns ca struţul de justiţie şi din cât e de înalt a mai rămas o gămălie, ca om politic”. Aşa a comentat Traian Băsescu momentul în care premierul le-a cerut colegilor deputaţi să nu voteze ridicarea imunităţii sale. Fostul preşedinte a mai vorbit la Iaşi, la o reuniune a liderilor Mişcării Populare şi despre deplasarea lui Ponta la Baku.

traian basescu

“Chiar gestul de a fi la Baku alături de premieri si președinti din Asia Centrală – în condițiile în care niciun premier UE nu a fost, niciun presedinte al UE nu a fost – ne arata ca Victor Ponta nu mai știe cum sa rânjească si cui. Suntem la frontiera dintre Est si Vest, a o aseza intr-o situatie de ambiguitate este un gest impotriva interesului national este pe punctul de a incerca sa faca cum a facut Ceausescu. Când credea el ca Romania poate fi o putere globala si făcea jocuri cu toata lumea. Daca o vom consolida asa, în ambiguitate, vor trebui din nou ani de zile pentru a reașeza Romania pe o linie credibila de politică externa”.

Fostul preşedinte a criticat şi blocarea începerii urmăririi penale a lui Victor Ponta, în Parlament:

“Nu a vrut sa se duca în fata justitiei sa isi rezolve acuzatiile. S-a ascuns ca strutul si din cat e de inalt a mai ramas o gamalie, ca om politic”.

Leave a Reply

Top