Bilete pentru meciul “U” Cluj – FC Brasov. “Studentii” joaca astazi un amical cu FC Zalau la Baza “Dan Anca”, de la ora 18:00

Fanii Universitatii Cluj isi pot achizitiona incepand de astazi biletele pentru meciul cu FC Brasov de luni, 18 august, ora 18:30, de pe Cluj Arena.

u cluj cluj arena fani

Preturile biletelor

Peluza I – 10 lei
Tribuna a II-a: 20 de lei
Tribuna I: 30 de lei
Zona VIP, etaj 4 – 50 de lei
Zona VIP, etaj 3 – 60 de lei
Zona VIP, etaj 2 – 100 de lei

Tichetele se vor vinde zilnic, în intervalul orar 12:00 – 20:00, cu excepţia zilei de luni, când programul va începe la ora 10:00.

Începând cu acest sezon, elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de 50% reducere, la tribunele I şi II, în sectoarele special amenajate: 2A2, respectiv 2S1. Reducerea este valabilă exclusiv pe baza carnetului de elev/student, vizat la zi, respectiv pe baza cuponului de pensie.

Totodată, copiii sub 7 ani vor beneficia de acces gratuit în sectorul 2M2, de la tribuna a II-a, însoţiţi de un adult. În baza unui act doveditor, copiii vor primi un bilet cu valoare zero de la casa de bilete de la Cluj Arena.

Elevii lui Mihai Teja vor intalni astazi intr-o partida amicala divizionara FC Zalau, de la ora 18:00, la Baza Sportiva “Dan Anca”.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top