Biletele la meciul “U” Cluj – Gaz Metan Mediaș se vând de mâine! Fanii își pot cumpăra bilete simbolice pentru a sprijini financiar clubul!

Clubul Universitatea Cluj pune în vânzare biletele pentru meciul cu Gaz Metan Mediaș începând de vineri, iar odată cu acest meci, conducerea clubului a hotărât să pună la dispoziția suporterilor care vor să sprijine financiar echipa bilete de solidaritate în valoare de 5 lei, cu locuri la inelul inferior al tribunei a II-a, iar tichetele vor putea fi ridicate de la case de către elevii clujeni, gratuit, pe baza carnetului vizat la zi și, bineînțeles, în limita locurilor disponibile.

suporteri U Cluj

Preţurile pentru meciul cu Gaz Metan de duminică, 3 mai, ora 18:30, sunt cele obișnuite:

Peluza I (inel superior) – 10 lei
Tribuna a II-a – 20 de lei
Tribuna I – 30 de lei
Tribuna a II-a (inel inferior, bilete de solidaritate) – 5 de lei
Zona VIP, etaj 4 – 50 de lei
Zona VIP, etaj 3 – 60 de lei
Zona VIP, etaj 2 – 100 de lei

Tichetele se vor vinde vineri şi sâmbătă, în intervalul orar 12:00 – 20:00, în timp ce duminică, în ziua partidei, casele se vor deschide la ora 10:00, iar vânzarea va continua până la ora de start, 18:30.

Elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de 50 la sută reducere, la tribunele I şi II, în sectoarele special amenajate: 2A2, respectiv 2S1. Reducerea este valabilă exclusiv pe baza carnetului de elev/student, vizat la zi, respectiv pe baza cuponului de pensie, şi doar în limita locurilor disponibile din sectoarele anterior menţionate.

Totodată, copiii sub 7 ani vor beneficia de acces gratuit în sectorul 2M2, de la tribuna a II-a, însoţiţi de un adult. În baza unui act doveditor, copiii vor primi un bilet cu valoare zero de la casa de bilete de la Cluj Arena.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top