Biletele la meciul Ungaria – România se vând online pe site-ul FRF

Până pe 19 august cei care doresc să vadă pe viu meciul Ungaria – România din data de 4 septembrie, în sectorul rezervat fanilor români de pe arena din Budapesta, își pot achiziționa online bilete de pe site-ul bilete.frf.ro.

Pentru partida Ungaria – România, din preliminariile EURO 2016, gazdele au oferit Federației Române de Fotbal 1.100 de bilete pentru fanii “tricolorilor”, în sectorul E al Groupama Arena din Budapesta.

Tichetele pot fi rezervate până pe 19 august, în limita disponibilității, pe site-ul www.bilete.frf.ro, în următoarele condiții:

– Prețul unui bilet este de 55 RON
– Biletele sunt nominale și netransmisibile (vor conține numele, data și locul nașterii, conform legislației maghiare)
– Fiecare solicitant poate achiziționa maximum patru bilete oferind datele personale ale tuturor celor patru persoane care vor merge la stadion
– Datele personale ale cumpărătorilor vor fi transmise pe 20 august către Federația Maghiară
– Biletele vor fi livrate începând cu data de 25 august (costul de livrare în București fiind de 6 RON, iar în țară de 9 RON)
– Plata biletelor se face exclusiv cu cardul
– Accesul pe stadion se face pe baza biletului însoțit de un act de identitate.

În ziua meciului, programat pe 4 septembrie, de la ora locală 20:45, accesul în incinta stadionului se va face începând cu ora 17:45. Fanilor români le va fi permis accesul pe Groupama Arena doar cu steagurile României, fără alte inscripționări, și numai după trecerea prin Fan Zone.

Leave a Reply

Top