Boc: “Trebuie identificat un nou investitor pentru U Cluj”

Primarul Emil Boc a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că se va implica, atât cât îi va permite legea, în găsirea unui investitor pentru Universitatea Cluj.

Edilul a afirmat că, “pe termen mediu şi lung, e clar că la Universitatea Cluj trebuie căutat un nou investitor, un patron care să conducă destinele acestei frumoase echipe”. Acesta a recunoscut că speră să poată suţine clubul şi financiar, însă a recunoscut că pârghiile sunt puţine.

“Sper să pot susţine Universitatea, deşi nu am pârghii instituţionale: primarul şi Primăria sunt legate de mâini, pentru că U Cluj nu e a Primăriei, iar stadionul e al Consiliului Judeţean. Dar mă voi implica în a facilita şi a sprijini, legal, Universitatea Cluj”, a declarat Emil Boc.

Legat de afirmaţiile făcute de Anamaria Prodan la adresa lui, Emil Boc a mărturisit că şi-a făcut porţia de politică, însă până acum nu a mai auzit aşa ceva. De altfel, Boc a declarat că va discuta doar cu patronul echipei, Ioan Mărginean.

“Eu discut doar cu patronul echipei, cu Mărginean. Noi nu avem procentul necesar pentru a cere un audit financiar, pentru că legea spune că trebuie minim 5% pentru solicitarea auditului”, a încheiat Emil Boc.

Leave a Reply

Top