Boc: “Utilajele de deszăpezire intervin în oraş pe 657 de străzi”

Emil Boc a declarat, după ce şi-a exercitat votul duminică dimineaţa, că s-a intervenit pe toate cele 657 de străzi cuprinse în programul de deszăpezire al administraţiei locale. Şoferii RATUC au spus că în primele ore ale dimineţii circulaţia a fost îngreunată şi că zăpada de pe străzile principale a fost stăpânită abia spre amiază.

“De 16 ore, în grade diferite de intensitate, ninge la Cluj. În toate cele 657 de străzi aflate în programul de deszăpezire s-a intervenit pe parcursul nopții. În unele urgențe de gradul I s-a intervenit chiar și de trei ori. Totodată, și pe parcursul zilei continuă intervențiile. În Cluj-Napoca se circulă în condiții de iarnă. Toate utilajele sunt în teren. La ora 6 s-a efectuat schimbul de șoferi”, a declarat Boc.

“Cantitatea de zăpadă este mai mare decât se prognoza. Aşteptarea era să fie 10 cm la această oră şi sunt de fapt 16 cm. Fac apel la cetăţeni să cureţe zăpada de pe trotuarele din faţa caselor pentru a facilita accesul pietonal. Se circulă în condiţii de iarnă, sperăm să nu fie afectată prezenţa la vot în municipiu de căderile de zăpadă”
, a mai spus primarul Clujului.

“Se circulă în regim de iarnă, dar 477 de utilaje sunt prezente pe regionala Cluj, unde până în momentul de față au fost împrăștiate 1.200 de tone de antiderapant. De asemenea, pe autostrada A3, au fost împrăștiate 140 de tone de sare și 120 de tone de clorură”, a declarat Eugen Cecan, șeful Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Cluj.

Leave a Reply

Top