Bogdan Lobonț, sărbătorit de jucători și staff-ul lui “U” Cluj în vestiar! Antrenorul a primit un cadou-surpriză din partea unui sponsor al clubului!

Antrenorul Universității Cluj, Bogdan Lobonț, a fost sărbătorit vineri, 18 ianuarie, în vestiar, de jucătorii și staff-ul tehnic al clubului universitar, iar unul dintre sponsorii echipei, RMB Inter Auto, lider al pieței din Transilvania, i-a făcut cadou o mașină cu care să găsească drumul spre Liga 1.

Tehnicianul a primit un Ford Kuga, mașină care face parte din gama de SUV-uri ale producătorului american de automobile.

Bogdan Lobonț, care a împlinit astăzi 41 de ani, se află la prima experiență ca antrenor, după o carieră în care a îmbrăcat de 86 de ori tricoul Naționalei, cu care a jucat la Euro 2000 și Euro 2008.

A început fotbalul la Corvinul Hunedoara, apoi a trecut pe la Rapid București, Ajax Amsterdam, Dinamo București, AC Fiorentina și AS Roma, club de la care s-a retras în 2018 din activitatea sportivă.

La finalul lui 2018, Bogdan Lobonț a acceptat oferta clubului nostru de a-și începe cariera de antrenor la Cluj și provocarea de a readuce “Șepcile roșii” în elita fotbalului românesc.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top