Bossini a deschis cel de-al doilea magazin, în Sora Shopping Center

Bossini, unul dintre cele mai celebre branduri de îmbrăcăminte, a ales să deschidă cel de-al doilea magazin al său în cel mai vechi centru comercial din centrul Clujului, Sora Shopping Center.

După o bună perioadă în care activitatea comercială din zona centrală a fost dominată de magazinele second hand, iar opţiunile clujenilor erau limitate în materie de modă, de curând Sora Shopping a decis să reînvie comerţul din centrul Clujului prin aducerea brandului Bossini în inima oraşului.

Deschiderea Bossini, un nume important al retailul-ui internaţional de fashion, face parte din noua strategie de revigorare a activităţii comerciale a Sora Shopping Center.

Aşadar, începând de zilele trecute Bossini este primul brand internaţional care revine în centrul Clujului după criza economică. Bossini este un retailer de renume al fashionului internaţional cu o reţea de peste 1480 de magazine pe plan mondial, care s-a impus ca un nume important al industriei de modă şi fashion prin hainele confortabile, calitatea materialelor, stilul energic şi colorat, dar şi pentru conceptul de mix and match.

“Am ales Sora Shopping Center pentru că este o zonă tranzitată de mii de clujeni zilnic şi pentru că centrul oraşului ar trebui să fie punctul 0 al retail-ului de haine al oricărui oraş. Suntem primul brand de renume internaţional care deschide un magazin în centrul Clujului după perioada de criză pentru că credem în potenţialul pe care această zonă îl are şi pentru că în orice oraş european locaţiile centrale sunt cele mai râvnite de marile branduri. Suntem deja prezenţi în mall, dar am ales să ne orientăm şi către clienţii din centru care îşi doresc să să se bucure de produse de marcă fără a fi nevoie să se deplaseze distanţe lungi până la marginea oraşului. Marile lanţuri de restaurante au făcut-o deja, de aceea nouă ni s-a părut firesc să alegem Sora”, a declarat Hadeel Shakhshir, director general Bossini.

Deşi un brand de prestigiu, Bossini acordă o deosebită atenţie şi preţurilor care se pliază pe buzunarul fiecăruia. Astfel, deschiderea magazinului Bossini din Sora aduce prețuri începând de la 19 lei la unele articole vestimentare, iar mai mult, clujenii se pot bucura şi de noile colecţii de toamnă-iarnă 2012, care vin şi ele şi ea însoţite de promoţii.

” Mai mult, în data de 14 decembrie îi aşteptăm pe toţi clujenii în magazinul nostru din zona centrală, la parterul şi etajul 1 al Sora Shopping Center pentru a se bucura de redeschiderea etajului din Sora Shopping Center cu ocazia Nopţii Reducerilor, când vom avea toate magazinele deschise până la ora 24:00″, a declarat Gheorghe Irimies, manager general Sora Shopping Center.

Magazinul Sora a fost deschis în anul 1938, fiind la începuturi un magazin alimentar ulterior transformându-se în centru comercial. În 2008 deţinea peste 77 magazine, o cafenea, fast-food, pizzerie, restaurant, un casino si un supermarket, dar odată cu deschiderea celor două malluri şi venirea crizei activitatea comercială a centrului şi economia centrală au scăzut considerabil. Multe din brandurile de îmbăcăminte şi încălţăminte închizându-se sau reorietându-se către alte zone ale oraşului. Astfel, cel mai vechi centru comercial al Clujului, odinioară şi cel mai în vogă loc frecventat de clujeni a devenit în scurt timp un loc pustiu. De altfel, această reorientare a comerţului din zona centrală a afectat grav economia zonei centrale ducând la închiderea a numeroase magazine sau apariţia outlet-urilor sau second handurilor care împânzesc centrul Clujului.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top