Bratislava – o nouă destinaţie turistică de pe Aeroportul din Cluj

Aeroportul Internaţional “Avram Iancu” Cluj a inaugurat o nouă cursă aeriană directă, cu destinaţia Bratislava (Slovacia), aceasta alăturându-se celor 40 de destinaţii regulate deja operate, spre 18 ţări din Europa şi Orientul Mijlociu.

Astfel, zborurile către această nouă ţară de destinaţie vor fi operate de două ori pe săptămână, în zilele de luni şi vineri, programul integral al curselor fiind disponibil de site-ul oficial al Aeroportului Internaţional “Avram Iancu” Cluj (www.airportcluj.ro).

Cu acest prilej, operatorul zborurilor pe ruta Cluj-Napoca – Bratislava, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, precum şi cel mai mare transportator aerian din România, a sărbătorit şapte milioane de pasageri transportaţi pe rutele sale din şi spre Cluj-Napoca, acest prag fiind atins în cei peste zece ani de operaţiuni derulate cu succes pe Aeroportul clujean.

Performanţele atinse de către compania aeriană se reflectă şi în faptul că din cei aproximativ 13 milioane de pasageri înregistraţi în cei 100 de ani de funcţionare ai Aeroportului Internaţional Cluj, peste 50% au beneficiat de serviciile operate de aceasta, fiind o dovadă concretă a investiţiilor permanente în dezvoltarea reţelei de zboruri, prin oferirea unor oportunităţi de călătorie la preţuri reduse, pentru pasageri.

Pentru perioada următoare, compania a anunţat lansarea altor trei noi rute mult aşteptate, cu destinaţiile Malta, Larnaca, respectiv Stockholm, acestea adăugându-se celor 35 de destinaţii disponibile în prezent, către 17 ţări din Europa şi nu numai.

Baza deţinută de operatorul aerian în Cluj-Napoca găzduieşte, în prezent, un număr de şase aeronave cu aproape 200 de membri de echipaj local, oferind pasagerilor condiţii de călătorie la cele mai înalte standarde de calitate şi siguranţă.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top