Brazii naturali costă la Cluj între 70 şi 300 de lei

brad de craciunDeşi mai sunt 10 zile până la Crăciun, clujenii au început deja planurile şi pregătirile pentru aceste sărbători magice. Astfel, cei care doresc să-şi achiziţioneze un brad natural va trebui să scoată din buzunar între 70 şi 300 de lei.

Una dintre dileme tot mai întâlnite în această perioadă în rândul cumpărătorilor de brazi acum este dacă să aleagă bradul artificial sau cel natural. În cazul brazilor naturali preţul pleacă de la 70 de lei şi poate să ajungă până la 300 de lei. Aceştia sunt brazi de import, brazi aromaţi care cu siguranţă dau o altă atmosferă în casă.

Apoi, mai există varianta brazilor de plastic şi în acest caz preţurile pleacă de la 30 de lei şi pot să ajungă la 300 de lei, în funcţie de dimensiuni.

“Mie mi-ar plăcea mai mult natural, e mai ecologic, mai aducem şi câteva crenguţe. Îmi place mai mult natural şi mirosul de brad e altfel”, spune o clujeancă, citată de citynews.ro.

Pentru cei mai comozi dintre cumpărători, există posibilitatea de a cumpăra bradul direct de pe internet şi să îl primească la uşa casei.

“Putem facem comenzi online, unde preţurile sunt în funcţie de mărime şi de cât de des este un brad. Brazii de import sunt aduşi din Danemarca”, explică Alexandru Oprea, comerciant.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top