București: Oferă-i copilului tău o zi de naștere memorabilă într-un loc de joacă modern

S-au dus vremurile în care petrecerile cu ocazia zilei de naștere a copiilor se făceau acasă, într-un cadru restrâns, alături de prieteni apropiați sau alți copii de la bloc, cu sandwich-uri, sucuri și prăjituri făcute de mama sau bunica. În ziua de azi, în anul de grație 2015, cea mai nouă modă în materie de petreceri pentru copii este închirierea unui loc de joaca sau playground în care copiii și prietenii lor se pot juca în voie, având la dispoziție o serie de jocuri, echipamente de joaca sigure și variate, precum și mascote amuzante, baloane, spectacole de teatru, percuție, muzică, karaoke pentru copii, magician pentru copii, piniata, măști, ventriloc și așa mai departe.

loc de joaca planet play bucuresti

Tot mai multe firme au ajuns să ofere astfel de servicii de organizare a unor petreceri aniversare pentru copii sau petreceri tematice de Halloween, Crăciun, Paște sau de 1 Iunie, iar tot mai mulți părinți apelează la o asemenea firmă și scapă astfel de întreaga bătaie de cap legată de organizarea zilei de naștere pentru cel mic.

Planet Play din București oferă un spațiu special amenajat, dotat cu cele mai noi jucării și echipamente de joacă, sigure și distractive, acesta fiind locul ideal pentru organizarea unei petreceri cu ocazia zilei de naștere pentru copilul tău.

De asemenea, dacă aveți cumpărături de facut, vreți să mergeți la sală, aveți programare la salon sau pur și simplu trebuie să duceți mașina la service și nu aveți cu cine lăsa copiii, nu trebuie să vă mai faceți griji, la Planet Play puteți să îi lăsați oricând pe cei mici și vor fi în siguranță, unde se vor juca și se vor simți bine până când dumneavoastră vă veți rezolva problemele și treburile, fiind supravegheați non-stop de personalul calificat al Planet Play.

Orice părinte vrea tot ce e mai bun pentru copilul său, iar organizarea unei petreceri cu ocazia zilei sale de naștere reprezintă șansa de a-i oferi piticului o zi specială alături de prietenii lui și a-l vedea fericit.

Planet Play dispune de un loc de joaca de circa 100 mp, care le permite copiilor libertate de miscare, este modern amenajat, cu cele mai noi echipamente de joacă distractive și personal calificat. Ce mai, e locul ideal unde copilul tău poate să își facă prieteni noi, să descopere noi jocuri interactive și să aibă acces la echipamente adecvate vârstei și nevoilor lui.

Leave a Reply

Loading...
Top