Bucureşti: Vodafone lansează prima bibliotecă digitală de la metrou din România!

Vodafone România, în colaborare cu Editura Humanitas, lansează prima bibliotecă digitală din România, unde pasionaţii de lectură vor putea descărca gratuit fascicule din cărţile preferate direct pe telefonul mobil sau pe tableta, indiferent de reţeaua de telefonie mobilă pe care o folosesc. Biblioteca digitală Vodafone va fi localizată într-un spaţiu inedit – la staţia de metrou Piaţa Victoriei (M2) din Bucureşti – şi va fi disponibilă publicului iubitor de carte până la 31 octombrie 2012.

Odata ce aţi ajuns în <Biblioteca digitala Vodafone> de la staţia de metrou Piaţa Victoriei, tot ce  aveţi de făcut este să scanaţi QR code-ul disponibil pe cotorul cărţii preferate, aflate pe unul dintre “rafturile” bibliotecii. Utilizatorii vor fi, astfel, direcţionaţi către un site pe mobil – www.bibliotecapemobil.ro,  de unde vor putea descărca, gratuit, un fascicul din fiecare carte, în format pdf, epub sau audio. Traficul în cadrul site-ului pe mobil este gratuit până la 31 octombrie, pentru clienţii Vodafone Romania.

Biblioteca digitala dispune în total de 49 de titluri de cărţi şi 10 de cărţi audio. Un singur titlu este disponibil pentru descărcare gratuită pe telefonul mobil sau pe tableta, în varianta integrala – e-book-ul Mateiu I. Caragiale – “Sub pecetea tainei”.  În cazul in care utilizatorii vor dori să achiziţioneze orice alt titlu din “Biblioteca digitala Vodafone”, în varianta integrală, format e-book, aceştia vor fi redirecţionaţi către website-ul editurii Humanitas, de unde vor putea cumpăra online titlul respectiv.

Proiectul “Biblioteca digitala Vodafone” a fost dezvoltat de Vodafone Romania, in parteneriat cu Editura Humanitas si Metrorex, cu sprijinul McCann Ericsson Romania.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top