BZN, concert la Cluj-Napoca, în primăvara anului 2019!

Organizatorii de la Backstage Production au anunţat o surpriză plăcută în timpul show-ului Discoteca 80 de sâmbătă seara. Renumita trupă de origine olandeză BZN va susţine un concert la Cluj-Napoca, în primăvara anului viitor, în penultimul concert din turneul lor european.

Astfel, clujenii şi cei care au crescut cu Band Zonder Naam – “Trupa fără nume” (BZN), vor avea ocazia să audă live piesele arhicunoscute ca “Dance, dance”, “Blue eyes”, “Mon amour”, “Mariana”, “Che Sera”, “Goodbye my love, adieu my friend”, “El Condor Pasa” sau “If I had only a chance”.

BZN a mai concertat la Cluj-Napoca şi în 6 martie 2014, la Casa de Cultură a Studenţilor.

Înfiinţată în 1965, trupa este una dintre cele mai populare din Olanda şi are o istorie bogată pe scena internaţională de mai bine de patru decenii. Ani la rând au stat în fruntea topurilor alături de Beatles, ABBA sau Rolling Stone. Artiştii şi-au început cariera în 1966, în oraşul lor natal Volendam, iar primul lor mare succes s-a înregistrat în 1976 cu single-ul “Mon Amour”.

Din actuala componenţă a trupei BZN mai fac parte doar Jan Keizer şi Anny Schilder.

În anul 2007 trupa a luat hotărârea de a-şi încheia activitatea muzicală, însă datorită unei cererilor venite din partea fanilor, doi dintre foştii componenţi continuă şi astăzi să concerteze.

BZN are peste 40 de albume vândute în milioane de copii şi zeci de discuri de aur şi platină.

VIDEO – BZN – “Dance, dance”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top