Cadu îşi depune actele pentru a obţine cetăţenia română

caduRicardo Cadu, căpitanul celor de la CFR Cluj, are peste 200 de jocuri disputate în fotbalul românesc începând cu 2006 atunci când a fost transferat de la Boavista Porto şi este jucătorul străin cu cele mai multe meciuri jucate în România.

Acesta a declarat că este hotârât ca imediat după întoarcerea din vacanţă să-şi depună actele necesare obţinerii cetăţeniei române. “Am vorbit şi cu cei din conducerea clubului şi voi depune curând documentele pentru cetăţenia română. Îmi doresc acest lucru atît pentru mine cât şi pentru clubul pe care îl servesc de mai bine de 6 ani. Vreau ca după terminarea carierei de fotbalist profesionist să îmi fac o viaţă aici în România. Nu e nici un secret că îmi place tare mult aici, locul în care am petrecut cei mai frumoşi ani ai mei din fotbal. Mă simt pe jumătate român, am primit atât de multe de când sunt aici, m-am împlinit şi vreau să ofer măcar o parte înapoi. Aş vrea tare mult ca undeva peste 4 ani să activez în cadrul clubului”, a spus Cadu.

Manager peste 4 ani

“Nu, nu vreau să fiu antrenor, munca asta e foarte grea şi complexă, mai degrabă m-aş vedea team manager, oricum ceva legat direct de echipă, acolo mă simt util”, a completat Cadu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top