Candidații USR Cluj au votat pentru schimbarea clasei politice

Mihai Goțiu, Elek Levente și Emanuel Ungureanu au fost printre primii membri ai USR Cluj care au votat în această dimineață la scrutinul electoral parlamentar.

“Am votat astăzi cu speranța și încrederea că ziua poate deveni una istorică pentru România. Va fi o zi în care cetățenii vor alege în Parlament oameni integri, oameni care nu au probleme cu legea penală, oameni onești și cinstiți. Cred că e timpul ca cetățenii români să trimită în Parlament oameni care au făcut, fiecare, o carieră în domeniul lor de activitate și nu merg acolo pentru venituri nesimțite și abuzive. Cred că a venit o astfel de zi, pentru că cetățenii români au, în sfârșit, șansa să aleagă liste cu oameni onești și fără probleme cu legea”, a declarat, la ieșirea de la urne, Mihai Goțiu, care candidează din partea USR Cluj la Senatul României.

Goțiu a votat la secția de votare nr. 42 – Institutul de Chimie Raluca Ripan din cartierul Grigorescu, de pe strada Fântânele.

“Vă invit la vot, să votăm pentru un Parlament curat, pentru un Parlament onest, pentru parlamentari care sunt dispuși să lucreze în folosul societății”, a spus Elek Levente, președintele Filialei Cluj a USR, care a repetat invitația la vot și în limba maghiară. Acesta a votat la secția de votare nr. 60, Liceul Informatic Tiberiu Popoviciu, la ora 09:30.

Candidatul pentru USR Cluj la Camera Deputaților, Emanuel Ungureanu, a votat la ora 11:30, la secția 162 – Liceul Teologic Emanuel.

“Sunt foarte încântat și am așa un sentiment de căldura și siguranță că tinerii vor ieși la vot. Sunt convins că schimbarea este foarte importantă și astăzi este ziua schimbării. Aceste alegeri cred că sunt cele mai importante alegeri de după 1989. Este fundamental să înțelegem că astăzi este ziua cetățenilor, nu a politicienilor. Cu sânge, la Cluj, sute de oameni au scris istorie ca noi să ne putem exercita o obligație civică. Votul este o obligație civică, nu este doar o opțiune. Și vreau să înțeleagă toată lumea că România nu se schimbă dacă nu iese toată lumea al vot“, a declarat Emanuel Ungureanu la ieșirea de la urne.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top