Cantină şi clubul pensionarilor în fosta grădină de vară Hoia

Fosta grădină de vară Hoia de pe strada Eremia Grigorescu va găzdui Clubul Pensionarilor din cartierul Grigorescu, mutat de la compexul Fortuna,  dar şi o cantină, anunţă reprezentaţii municipalităţii.

Clădirea a fost renovată în totalitate şi va fi inaugurată până la finele acestei luni.

De asemenea, organigrama serviciului de cantină a primăriei va fi suplimentată cu 40 de noi locuri de muncă, necesare pentru cele două unităţi noi de alimentaţie publică deschise în centrul oraşului şi în Grigorescu.

În fosta grădină de vară Hoia va funcţiona un restaurant cu autoservire, în special pentru pensionarii din zonă cu venituri reduse, care vor putea lua masa cu doar 8 lei pe zi printr-un sistem de tip abonament.

Programul cantinei va fi între 11:00 şi 16:00.

WP_20140614_009-h599

 

 

One thought on “Cantină şi clubul pensionarilor în fosta grădină de vară Hoia

  1. Am fost sa ma inscriu si eu la clubul pensionarilor din grigorescu dar, am ramas pofund dezamagita de modul cum am fost abordata- Un domn care nu stiu cine era o trimitea pe o d-na care la fel stiu era sa aduca registru sa ma inscrie d-na nu vroia ca cica era ocupata cu listele pentru :ziua pensionarului”, sa treaca timpul mai “placut” d-l m-a intrebat daca am TBC si sa merg la dr. de familie sa aduc adeverinta…………….in sfarsit m-am retras spre usa, am salutat sa plec, scuzandu-ma ca voi reveni intr-o zi cand sunt mai putin ocupati, atunci d-l care banuiesc ca avea acolo o “functie” a concluzionat scurt ca sigur am o problema si nu intelege de ce nu mai raman sa ma plaseze la d-na si d-na la dansul . PROFUND DEZAMAGITA NU MAI DORESC SA FAC PARTE DIN ASEMENEA CLUB………..

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top