Care sunt ceaiurile care previn și tratează bolile de inimă

Stresul, alimentatia bogata in grasimi si sedentarismul sunt doar trei dintre motivele din cauza carora, in timp, sistemul cardiovascular are de suferit, instalandu-se bolile de inima.

ceai

Pe langa obiceiurile sanatoase, pentru a preveni aceste neplaceri, poti apela la remediile pe care natura ti le-a pus la dispozitie si pe care le gasesti la orice magazin naturist: ceaiurile.

Afla si tu, in cele ce urmeaza, care sunt cele 5 ceaiuri care te ajuta sa previi sau chiar sa tratezi bolile de inima!

1. Ceaiuri pentru inima: Paducelul

Poate ca gustul amar al acestei plante nu este unul placut atunci cand ea este consumata sub forma de ceai, insa beneficiile sale o fac sa fie cap de lista in ceea ce ii priveste pe medici si pe pacienti.

Cunoscut sub denumirea stiintifica de Crataegus monogyna, paducelul este recomandat a fi consumat de catre cei care sufera de insuficienta cardiaca, de hipertensiune, de ateroscleroza si de angina. Printre beneficiile acestui ceai pentru inima se numara efectul calmant, deosebit de apreciat de catre cei care se confrunta cu palpitatiile. De asemenea, paducelul este benefic in cazul starilor de oboseala, prezente la bolnavii cu insuficienta cardiaca.

Citește articolul integral pe divahair.ro.

Leave a Reply

Loading...
Top