Carmen Amariei a obținut prima victorie la “U” Alexandrion

Echipa de handbal feminin “U” Alexandrion s-a impus, la limită, duminică, împotriva formației HCM Râmnicu Vâlcea, scor 29-27 (15-11), în Sala Polivalentă și a obținut primul succes după o serie “neagră” de cinci înfrângeri consecutive. Partida a contat pentru etapa a XV-a Ligii Naționale.

chintoan u alexandrion handbal feminin
Mădălina Donose (©) foto arhiva

Clujencele au controlat autoritar meciul, de la un capăt la celălalt. Oaspetele au reușit să se apropie la un singur gol în minutul 20 al primei reprize, dar “studentele” s-au distanțat pe tabelă și au intrat la vestiare cu un avantaj de patru goluri. Superioritatea gazdelor a fost la fel și în repriza secundă, vâlcencele nereușind să preia conducerea până la final.

Caseta tehnică a meciului

“U” Alexandrion: Enache, Măzăreanu (portari), Laslo 11 goluri (4 din 7m), Chintoan 7, Tetean 4, Paraschiv 2, Popa 2, Vălean 1, Ivan 1 Cirjan 1, Biriș, Petruș, Boian
HCM Rm. Vâlcea: Băbeanu, Sîntămărean (portari), Ilina 6 goluri (2 din 7m), Adespii 5, Vădineanu 5, Bădiță 3, Luca 3 (1 din 7m), Stoicănescu 2, Cherăscu 2, Chirilă 1, Craiu, Semedo, Stoica

Aruncări de la 7m: 7/5, respectiv 5/3
Eliminări: 3 x 2 min., respectiv 2 x 2 min.

Următorul meci oficial pentru “U” Alexandrion va fi tot pe teren propriu, miercuri, 21 ianuarie, cu începedere de la ora 18:30, cu Știința București, în cadrul optimilor Cupei României.

Leave a Reply

Top