Cartea “România, te iubesc!” se lansează la Cluj!

Una dintre cele mai urmărite şi apreciate emisiuni din ţara noastră, “România, te iubesc!”, va apărea şi pe hârtie, la Editura Humanitas, cu texte de Paula Herlo, Rareș Năstase, Alex Dima, Cosmin Savu, Paul Angelescu și cuvânt înainte de Cristian Leonte, bestseller Gaudeamus 2018.

Publicul din Arad, Timișoara, Oradea, Cluj, Sibiu, Brașov și București este așteptat să participe alături de întreaga echipă a emisiunii “România, te iubesc!” la dezbaterile despre cartea apărută la Editura Humanitas și reportajele care au stat la baza ei.

Lansarea la Cluj-Napoca va avea loc luni, 17 decembrie, ora 18.00, la Librăria Humanitas de pe str. Universităţii nr. 4, iar la întâlnire vor participa Paula Herlo, Rareș Năstase, Alex Dima, Cosmin Savu, Paul Angelescu și Cristian Leonte.

Ddespre această “idee care a crescut natural în redacţia Ştirilor PRO TV. Un format de reportaje, anchete şi investigaţii de calitate mereu mai bună, cu standarde mereu mai mari. 2018 este un nou capitol în istoria emisiunii. «Cum să facem scris din imagine?» Aveam cu toţii în minte imagini superbe sau dezolante, fragmente de interviuri în care participanţii puteau fi premiaţi pentru jocul artistic, scene dense şi rapide în care totul era în mişcare. Cum să le descrii, ca să rămână la fel de valoroase ca la televizor? Forma fizică, firească în care se aşază faptele şi imaginile înainte de a deveni un reportaj finit este totuşi scrisul. Materialele «au trecut sticla», după cum ne arată reacţiile publicului care ne urmăreşte. Suntem acum pe un teritoriu nou, curioşi dacă universul creat de personalităţile corespondenţilor prinde viaţă încă o dată, în mintea cititorului de data aceasta” – Cristian Leonte

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top