CASTIGA o INVITATIE pentru doua persoane la stand-up comedy cu Gilberto si Sorin Pârcălab!

Festivalul International de Stand up Comedy vă invită duminica, 24 august, incepand cu ora 20:00, pe terasa “La palat” (curtea Muzeului de Arta Cluj) pentru un spectacol de stand up comedy, cu Gilberto (Gilbert Ionut) si Sorin Pârcălab.

fisc summer edition

Originar din Timişoara, Sorin Pârcălab practică stand up comedy de mulţi ani, din 2004, atunci când a intrat în trupa de comedie şi umor OZN. După câţiva ani de OZN, împreună cu Flaviu înfiinţează Brigata doi pe Trei, pentru ca în final să se stabilească în capitală.

Pornit din Botoșani să-și găsească pacea sufletească la Cluj, Gilberto a deviat de la drumul spiritual și s-a apucat în urma cu 2 ani de Stand-Up Comedy. Gilberto consideră că umorul este inspirat din viață, dar din viața cui? Poate fi si a ta! Ticul său verbal este “in the mix!”. Are multe showuri de stand up comedy la activ și promite o seară incediară.

Pretul unui bilet este 20 de lei, dar eClujeanul.ro are pentru voi o INVITATIE DUBLA la show-ul de duminica, pentru tine si prietena sau prietenul tau. Tot ce trebuie sa faceti pentru a intra in posesia ei este sa ne lasati un comentariu in care sa ne spuneti un nume de comediant clujean pe care il cunoasteti si l-ati urmarit. Termen limita: joi, 21 august, ora 20:00. Castigatorul invitatiei duble va fi ales prin tragere la sorti. Puteti invita pe oricine doriti.

Nu uitati sa comentati cu o adresa de email valida si pe care o verificati zilnic pentru a putea fi contactati in cazul in care veti castiga!

Rezervări si informatii: 0733.336.555

Atenție! Locurile la masă sunt în limita a 200, iar o masă se rezervă pentru minim 4 persoane. Pentru posesorii de bilete, fără rezervare la masă, vor exista scaune.

Parteneri: Studcard&Omnipass, Cinema Victoria și Iulius Mall Cluj Napoca

Produs de: Guevara Events

UPDATE!!! CASTIGATORUL INVITATIEI DE DOUA PERSOANE ESTE CITITORUL Alin Nicolae ISZLATYI! Felicitari! 

One thought on “CASTIGA o INVITATIE pentru doua persoane la stand-up comedy cu Gilberto si Sorin Pârcălab!

Leave a Reply

Top