Câştigă o ţinută în valoare de 800 lei la VIVO! Cluj-Napoca (P)

Centrul comercial VIVO! Cluj-Napoca îi provoacă pe clujeni la un nou concurs – #OUTFITVIVO. Începând de astăzi, toţi cei care vin la VIVO! Cluj-Napoca, îşi creează o ţinută conform temelor săptămânale, pot câştiga outfit-ul cu care au intrat în concurs şi un abonament la World Class.

Primăvara și-a intrat total în drepturi, așa că și ținuta de zi cu zi trebuie să fie una fresh. Astfel, VIVO! Cluj-Napoca le oferă clienților săi șansa de a câștiga o ținută în valoare de 800 lei și un abonament de o lună la World Class.

Pentru a intra în concurs, participanții nu trebuie decât să își creeze o ținută conform temei săptămânale, din magazinele partenere, să își facă o fotografie, să o posteze în mod public pe pagina personală de Facebook sau Instagram, alături de hastag-ul săptămânal sau cel de concurs – #OUTFITVIVO și să menționeze magazinele din care au realizat ținuta. Participanții nu trebuie să cumpere articolele vestimentare cu care intră în concurs, ci trebuie doar să le probeze.

La finalul fiecărei săptămâni, se vor desemna câștigătorii unei ținute feminine și a unei ținute masculine în valoare de 800 lei fiecare, în urma votului juriului format din fashion bloggeri Ioana Chișiu, Laszlo Nagy și un reprezentant VIVO! Cluj-Napoca.

Activitatea promoțională #OUTFITVIVO se desfășoară în perioada 6 martie – 2 aprilie, fiecare săptămână având o altă tematică. Pentru a intra în concurs participanții trebuie să realizeze o ținută care să se încadreze în una dintre următoarele teme:

  • Săptămâna I: 6-12 martie

Temă – Gym Session. Hashtag-ul săptămânii: #OUTFITVIVOGYM

  • Săptămâna II: 13-19 martie

Temă – Romantic Dinner. Hashtag-ul săptămânii: #OUTFITVIVOROMANTIC

  • Săptămâna III: 20-26 martie.

Temă – Pyjama Party. Hashtag-ul săptămânii: #OUTFITVIVOPYJAMA

  • Săptămâna IV: 27 aprilie-2 aprilie.

Temă – Job Interview. Hashtag-ul săptămânii: #OUTFITVIVOJOB

Participanții au la dispoziție 30 de magazine partenere din care își pot alege articolele vestimentare: Aldo, Andu, Anna Lafaet, Benvenuti, Bigotti, bugatti, C&A, Caramel, Decathlon, Gant, Geox, Hervis, IQ Shop, Jolidon, Kenvelo, Lacoste, Lee Cooper, Levi’s, Mohito, Otter, Piazza Italia, Reserved, Roma Jewelry&Accessories, Salamander, Steilmann, Takko, Timeout, Tom Tailor, Top Sellers, Torry.

Tema acestei săptămâni este GYM SESSION. Le dorim tuturor mult spor, inspirație la alegerea ținutelor și succes! Mai multe detalii despre modul de participare precum și regulamentul activității promoționale se găsesc pe http://blog.vivo-cluj.com.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top