Câştigătorul potului cel mare la loto 6/49 în valoare de 4,5 milioane de euro a venit să-şi revendice banii. Vezi cine e

Cel care a dat marea lovitură la loto 6/49 este un tânăr din Târgu Jiu, căsătorit şi cu un copil. Astăzi a venit să-şi ridice premiul în valoare de 20.283.270,27. Acesta va rămâne cu suma de 15.212.602,27 de lei după reţinerea impozitului şi a mărturisit că nu ştie ce va face încă cu banii, dar va fi chibzuit.

Acesta a spus că joacă la loto săptămână de săptămână, de mai mulţi ani.

Marele câştigător nu a dorit să-şi facă publică identitatea, dar potrivit comunicatului emis de Loteria Română cel care a devenit cel mai căutat român este:

“Câştigătorul este un bărbat tânăr, din Târgu Jiu, este căsătorit şi are un copil. Din dialogul pe care l-a avut cu reprezentanţii Loteriei Române, s-a dovedit a fi o persoană echilibrată, cu o atitudine relaxată, care înţelege că un asemenea câştig este o mare şansă care trebuie valorificată cât mai bine, cu multă înţelepciune. Joacă de mai mulţi ani la Loto 6/49, săptămână de săptămână. În afară de Loto 6/49, îşi încearcă norocul şi la Joker, la care a obţinut, până acum, câteva câştiguri de valoare mică. Numerele câştigătoare au semnificaţie personală şi, după cum ne-a mărturist, este pentru prima dată când a jucat această variantă de şase numere”

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top