Casting de modele la Iulius Mall Cluj!

Visul de a intra în fascinanta lume a modei poate deveni realitate în zilele de 25 şi 26 septembrie 2012. Concursul Elite Model Look România 2012 îşi mută caravana la Iulius Mall Cluj, pentru cele două zile, în căutarea unor tineri care să reprezinte ţara în finala mondială de la Shanghai. Pentru prima dată în România, concursul oferă o şansă de afirmare şi modelelor masculine. 

Fetele interesate de acest concurs trebuie să aibă vârsta între 14 şi 22 de ani şi o înălţime între 1,72 şi 1,80 metri. Pentru băieţi, criteriile de participare includ vârsta între 16 şi 25 de ani şi o înălţime între 1,79 şi 1,90 metri. Juriul se va lăsa convins de calităţile fotogenice ale candidaţilor, de personalitatea și frumuseţea lor naturală, dar și de potenţialul lor de a corespunde trendurilor actuale în modă. Cei care nu pot ajunge la castingul din mall mai au o şansă prin înscrierea online pe adresa www.elitemodellookromania.com.

Participanţii vor trebui să demonstreze juriului de la preselecţiile zonale calităţile lor de model. La Iulius Mall Cluj, agenţia Face2Face va selecta 10 fete şi băieţi pentru a se prezenta la preselecţia naţională. În urma castingului de la Bucureşti, organizat pe 24 octombrie, vor fi selectate 12 fete şi 6 băieţi, care vor participa în finala naţională de pe 1 noiembrie, obiectivul acestora fiind câştigarea unui loc în etapa mondială de la Shanghai. Frumuseţea primelor trei clasate în competiţia din China va fi răsplătită cu premii în valoare totală de 300.000 de dolari.

Elite Model Look este de aproape 30 de ani un eveniment recunoscut în lumea întreagă şi este un concurs care oferă miilor de aspirante posibilitatea de a păși pe urmele unor modele de succes.

Leave a Reply

Loading...
Top