Cătălina Ponor, şochează: “Cel mai mult mă doare că antrenorii nu m-au felicitat după evoluţia mea de la sol””

Multipla medaliată olimpică, Cătălina Ponor, a avut nervi tari şi un psihic de fier, marţi, în finala probei de sol, unde a obţinut medalia de argint, mai ales după controversatul deznodământ de la proba de bârnă, în care Cătălina a pierdut medalia de bronz după o contestaţie a antrenorului americancei Alexandra Raisman, românul care locuieşte de 15 ani în SUA, Mihai Breştian. Organizatorii au decis să-i acorde locul 3 sportivei din America.

La proba de sol, nimeni nu i-a putut lua româncei argintul, obţinând un punctaj de 15.200, cu patru zecimi mai puţin faţă de aceeaşi Alexandra Raisman.

Aşadar, podiumul în finala probei de la sol a fost ocupat, în ordine, de Alexandra Raisman (SUA, 15.600), urmată de Cătălina Ponor (15.200) şi de Alia Mustafina (Rusia, 14.900).

Din păcate, Sandra Izbaşa, campioană olimpică en-titre la sol, a ratat exerciţiul la ultima diagonală, primind 13.333 şi terminând proba doar pe locul 8.

De ce s-a supărat Cătălina?

Dezamăgirile triplei campioane olimpice la Atena au fost, pe lângă durerea provocată de nefericitul eveniment de la bârnă, şi lipsa de reacţie a antrenorilor după evoluţia sa de la sol. Aceasta a izbucnit la microfonul Dolce Sport:

“A fost ultimul meu concurs din carieră şi sunt mândră că am reuşit să câştig o medalie olimpică la o distanţă de opt ani de la acea triplă de la Atena. Cel mai mult mă doare însă faptul că antrenorii nu m-au felicitat după evoluţia mea de la sol…”, a fost scurta intervenţie a Cătălinei în zona dedicată televiziunilor acreditate.

A refuzat să participe la conferinţa de presă

Cu lacrimi în ochi, Ponor a grăbit pasul spre ieşire şi a refuzat să participe la conferinţa de presă, iar încercările organizatorilor de a o face să acorde declaraţii s-au dovedit ineficiente.

PROSPORT

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading...
Top