Ce îşi doreşte preşedintele Băsescu în 2013?

basescuPreşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, la Covasna, că pentru 2013 şi-ar dori să se adeverească programul de guvernare al USL, un program “cu multe beneficii pentru români”, şi stabilitate politică.

Acesta a ieşit, duminică la prânz, la o plimbare cu soţia sa în staţiunea Covasna, el fiind întrebat de jurnaliştii prezenţi ce mesaj le transmite românilor pentru noul an.

“Ce le-am transmis întotdeauna: să fie un an mai bun 2013 decât 2012”, a răspuns şeful statului.

Întrebat ce şi-ar dori pentru el, şeful statului a spus că şi-ar dori multe, dar, spre exemplu, îşi doreşte să se îndeplinească programul de guvernare al USL, un program “cu multe beneficii pentru români”.

“Multe mi-aş dori, dar, spre exemplu, îmi doresc să se adeverească programul de guvernare al USL. Aţi văzut ce program, cu multe beneficii pentru români, şi mi-aş dori mult ca acel program să se îndeplinească. Mi-aş dori să fie stabilitate politică şi asta e…”, a adăugat preşedintele.

Şeful statului va rămâne la Covasna până în 2 ianuarie. El a spus că va petrece Revelionul la un hotel din staţiune, alături de soţia sa şi de cele două fiice.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top