Ce spun oamenii de la ţară despre Lady Gaga: “E prea izmenită! Face ca toate alea, păi e femeie?”

Cea mai în vogă artistă a momentului, Lady GaGa, va concerta deseară în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. Părerile despre prezenţa în Romqnia a celei mai de succes artiste la nivel mondial sunt împărţite. Pe de o parte sunt cei care îi o apreciază, pe de alta sunt oamenii care nu-i înţeleg stilul de viaţă mai extravagant al divei.

În comuna Ciulniţa din judeţul Ialomiţa, toată lumea a auzit de Lady Gaga, iar printre localnici se numără şi fani Lady GaGa.

“E prea extravagantă, dar e drăguţă. Chiar dacă am atâţia ani, îmi place”, a spus una dintre localnice, pentru România TV.

Sunt însă câţiva localnici care nu o îndrăgesc pe divă.

“Nu imi place. E prea izmenită, prea afară din socoteală. E dezastru cu ea! Face ca toate alea, păi e femeie?”, au spus alte localnice.

“Să cânte mamă, dar nu în rochie de carne şi cu coarne în cap. Aşa ceva nu ar trebui să mai arate la televizor, prostii din astea! De-aia se întâmplă atâtea prostii în ţară la noi! Are dreptate domnul Becali. Aia nici nu trebuie adusă aici. Strică tot tineretul!”, au declarat câteva bunicuţe.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top