Cea mai mare clădire de birouri din Ardeal va fi construită pe amplasamentului fostei fabrici Someşul

O nouă clădire de birouri va fi ridicată la Cluj, pe terenul de pe Bulevardul 21 Decembrie pe care a funcţionat fabrica de tricotaje Someşul. Suprafaţa spaţiilor de birouri clasa A din Cluj-Napoca va creşte la 52.000 de metri pătraţi, după finalizarea investiţiei anunţată de Fondul sud-african New Europe Property Investments (NEPI) şi omul de afaceri Ovidiu Şandor.

Lucrările la prima etapă a complexului vor începe în acest an şi vor fi finalizate în prima parte a anului 2014, iar finanţarea va fi asigurată exclusiv din fonduri proprii ale partenerilor, dezvoltatorii demarând deja procedurile de obţinere a avizelor si autorizaţiilor necesare pentru construcţie. Suprafaţa închiriabilă a clădirii va fi de 19.000 pătraţi.

New Europe Property Investments este un fond de investiţii a cărui scop este achiziţia şi/sau dezvoltarea de clădiri de birouri, centre comerciale şi proprietăţi industriale, în principal în România, unde Grupul este activ încă de la infiinţarea sa, în 2007.

Printre cele mai recente investiţii ale grupului: Ploieşti Shopping City, dezvoltat în parteneriat cu Carrefour Property, proiect care va fi inaugurat în luna noiembrie a acestui an, Piteşti Retail Park, Floreasca Business Park şi City Business Centre Timişoara, achiziţionat în februarie 2012 de la omul de afaceri Ovidiu Şandor.

Ovidiu şandor este un antreprenor născut în Timişoara şi este recunoscut la nivel naţional mai ales pentru dezvoltarea celui mai mare complex de birouri clasa A din afara Bucureştiului, City Business Center Timişoara.

City News

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top