Cea mai scumpă rochie din lume valorează 5,5 milioane de dolari!

O creatoare de modă din Marea Britanie a lansat, recent, cea mai scumpă rochie din lume. Aceasta a fost etalată, cu multă graţie, la o prezentare de modă din Kiev, Ucraina.

Rochia creată de Debbie Wingham este de culoare neagră şi a fost încastrată cu 50 de diamante negre de două carate. Tânăra creatoare de modă a lucrat la această capodoperă timp de şase luni. Răspunsul din partea publicului a fost însă unul eterogen.

“Chiar subliniază calităţile de star ale persoanei ce o poartă”, a declarat o doamnă prezentă la show. Ea a apreciat rochia extrem de mult, subliniind faptul că arată extraordinar atât filmată cât şi atunci când o priveşti în mod direct.

O altă doamnă de la prezentare, însă a afirmat că este dezamăgită de aceasta considerând că diamantele au fost irosite pe o rochie ce arată aşa de rău. “Nici măcar nu vreau să probez rochia aceasta, cu atât mai puţin să o etalez în public sau să îmi fac poze cu ea. Regret că atât de multe diamante au fost “ucise” de o rochie atât de urâtă”.

Rochia cântăreşte 13 kilogrome şi se ridică la valoarea de 5,5 milioane de dolari.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top