Cel mai cunoscut site de seriale piratate a fost închis de autorități

Mai multe site-uri au fost sechestrate de către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Printre ele se află şi un cunoscut portal de filme – serialepenet.ro.

serialepenet sechestrat

Odată ce intrăm pe serialepenet.ro suntem întâmpinaţi de o pagină în care suntem atenţionaţi că site-ul a fost sechestrat în conformitate cu prevederile articolului 249 din Codul de Procedură Penală, prezentul nume de domeniu fiind parte a unei cauze penale, potrivit worldit.info.

Mai multe pagini au fost redirecţionate către acelaşi server al STS, printre care vandsteroizi.ro, top-teleshop.ro, crystalglamour.ro şi steroizii.ro.

Serialepenet.ro era unul dintre cele mai cunoscute site-uri de filme piratate din România. El oferea acces utilizatorilor către filme şi seriale piratate din Statele Unite. De asemenea, site-ul cerea o sumă de bani utilizatorilor pentru a oferi acces la filmele disponibile şi încărcate în mod ilegal. Nu este prima oară când a avut loc o asemenea acţiune.

În 2012, Pro TV a sesizat CNA privind 42 de site-uri care ofereau servicii media la cerere, fără a avea drepturi pe acestea. Printre acestea se afla şi serialepenet.ro. Până acum, se considera că site-urile acestea nu pot fi închise, deoarece au servere în afara ţării, iar filmele sunt urcate pe Vkontakte şi alte reţele video.

Leave a Reply

Top