Cele mai tari jocuri cu mahjong online

Tot mai mulți români au început să devină împătimiți de jocuri mahjong, un joc tip rummy originar din China care se joacă în 3 sau 4 jucători. Se joacă cu 144 de piese cu caractere chinezești, iar fiecare jucător în parte primește 13 piese, sistemul fiind aproximativ la fel cu clasicul rummy, despre care fiecare dintre noi am auzit.

mahjong

Ei bine, amatorii de mahjong au la dispoziție și platforme de joculete online unde se pot juca acest tip de joc chinezesc, care începe să prindă tot mai mult și la românii pasionați de jocuri de societate.

Mahjong este un joc excelent pentru a fi jucat în compania prietenilor, a colegilor și mai ales a familiei, de altfel în China este jucat cel mai mult în familie. Ai parte de socializare, distracție și relaxare în același timp, fiind un joc excelent pentru a-ți testa abilitățile logice și a observa cât de bine te vei descurca la capitolul competitivitate.

Este unul dintre cele mai populare jocuri online de logică, ce poate fi jucat la orice vârstă. Chiar dacă are o vechime destul de mare, mahjong-ul a rămas încă extrem de apreciat și jucat zilnic de milioane de oameni din întreaga lume, de toate vârstele.

Oricine se poate juca mahjong, iar regulamentul jocului nu este unul foarte complicat, este ușor de înțeles sistemul, iar în câteva minute te poți familiariza cu el.

Obiectivul principal în mahjong este de a elimina toate piesele de pe tabla de joc. Aveți pietre cu diferite simboluri pe ele poziționate pe tabla de joc și trebuie să le eliminați pe toate, pe rând, prin selectarea a două pietre identice.

Leave a Reply

Top