CFR a fost umilită de FC Vaslui cu un neverosimil 4-0

CFR Cluj a suferit una dintre cele mai drastice înfrângeri din istoria clubului, în deplasare, scor 4-0 cu FC Vaslui. Moldovenii au tranşat meciul încă din prima repriză, Celeban, Antal şi Caue au fost marcatorii partidei.

velayos_cfr

Gazdele au deschis scorul prin Celeban, la 4 minute de la primul fluier al meciului, care l-a învins pe Stăncioiu cu o lovitură de cap. Un minut mai târziu, Liviu Antal majorează diferenţa la 2-0. Vasluienii conduc ostilităţile pe teren şi mai înscriu de două ori până la pauză, Antal realizează dubla în minutul 25 şi Caue stabileşte scorul final cu o lovitură de cap (32).

În repriza secundă gazdele au redus din turaţie şi au preferat să ţină de rezultat, dar vişinii nu au reuşit să deranjeze plasa porţii lui Cerniauskas. Temwanjera (’67) de la Vaslui şi Ogbu Chuka (’77) de la CFR au văzut cartonaşul roşu.

CFR rămâne fără victorie în noul sezon, iar scaunul lui Mircea Rednic începe să scârţâie. Feroviarii vor întâlni etapa viitoare Viitorul Constanţa, pe teren propriu. Meciul este programat sâmbătă, 10 august, de la ora 20:30.

Echipele de start

F.C. Vaslui: Cerniauskas – Viveiros, Celeban, Varela, Salageanu – Caue, Wilk – Antal, Lovrecici, Sinmartean – Temwanjera

CFR 1907 Cluj: Stancioiu – Velayos, Cadu, Piccolo, Sepsi – Maah, Obiora, Dokovic, Camora – Rui Pedro, Tade

Leave a Reply

Loading...
Top