CFR a plecat cu un punct de la Târgu Jiu

CFR Cluj a obținut o remiză, scor 1-1, luni seara, la Târgu-Jiu, cu echipa gazdă, Pandurii, în cadrul unei partide care a contat pentru etapa a VII-a a Ligii I.

CFR Cluj

Ambele goluri ale partidei au fost marcate în prima repriză. Gazdele au deschis scorul prin Momcilovic, care a reluat cu capul din 6 metri o centrare a lui Nistor de pe dreapta (39), iar CFR a restabilit egalitatea după doar câteva minute. Thiago Lopes a centrat foarte bine în careu, de unde Cristian Lopez a reluat cu capul, iar mingea a fost deviată în poartă de fundașul Șandru (43).

În repriza a doua, CFR a avut ocazie mare de 2-1 în minutul 54, la reluarea lui Beleck în bară, iar Wellington a înscris cu capul în minutul 70, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid.

Echipele de start:

Pandurii: Mingote – Ungurușan, Vasco, Șandru, Momcilovic – Droppa, Mrzljak – Hora, Nistor, Nicoară – M. Roman. Antrenor: Edi Iordănescu.

Rezerve: Stanca, Ciucur, Filippetto, Piţian, Răduţ, Grecu, Wellington

CFR: Marc – Lopes, Larie, Tînc, Camora – Petrucci, A. Mureșan – Jakolis, Păun, Cristian – Beleck. Antrenor: Feri Dican.

Rezerve: Vâtcă, L. Goian, Vitor Bruno, Filipe Nascimento, Dani Coelho, Voiculeţ, Negruţ.

Feroviarii pregătiți de Feri Dican vor întâlni etapa viitoare, tot în deplasare, formația Concordia Chiajna, luni, 24 august, de la ora 21:00.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading...
Top