CFR Călători lansează biletul de weekend. Reducere de până la 35%

CFR Călători a lansat luni biletul de weekend, care permite reduceri de până la 35% pentru călătoriile la sfârşit de săptămână, efectuate in 30 de zile de la emiterea documentului de călătorie, se arată în comunicatul emis de operatorul naţional feroviar de pasageri.

În funcţie de numărul de weekend-uri pentru care se optează într-o lună, reducerea poate fi de 15% (pentru două weekend-uri), 25% (pentru trei weekend-uri) sau 35% (pentru patru weekend-uri), citează Agerpres.

Biletul de weekend este o legitimaţie de călătorie care se emite pentru o singură persoană, la acelaşi rang de tren – Regio, Interregio sau Intercity, la clasa I-a sau a II-a (vagon clasă sau cuşetă) – şi aceeaşi rută, pe distanţe de până la 1.000 km.

Potrivit CFR, pentru trei weekend-uri pe ruta Bucureşti – Sinaia, la tren InterRegio, biletul de weekend costă 156,6 lei, cu aproximativ 50 lei mai puţin decât pentru şase călătorii la preţ întreg.

În aceleaşi condiţii, pentru ruta Bucureşti – Constanţa, reducerea este de aproximativ 80 lei, biletul de weekend având preţul de 247,05 lei.

Acest tip de bilet nu dă dreptul la întreruperea călătoriei, iar reducerile nu se cumulează cu alte reduceri. Nu este obligatorie procurarea tichetului de rezervare a locului.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top