CFR Cluj a învins cu 8-0 o formației din eșalonul al treilea

După ce a remizat cu Sănătatea Cluj în primul amical al iernii, scor 1-1, CFR Cluj a trecut cu 8-0 de o altă formației din eșalonul trei, Metalurgistul Cugir, echipă antrenată de Cristian Coroian, fostul jucător al feroviarilor.

CFR Cluj

Cu Ciprian Deac căpitan, vișinii conduceau cu 3-0 în minutul 10, iar până la pauză avantajul s-a mărit la 6-0, după golurile reușite de Jakolis, Costea (2) şi Jazvic (3). După pauză, nou-veniții Anthony Carter și Arnăutu au consemnat două goluri și au stabilit scorul final.

Eugen Trică a început meciul în următoarea formulă: Vâtcă – Savin, Larie, Tînc, Camora – Muniru, Petrucci – Deac, Costea, Jakolis – Jazvic.

Repriza a 2-a: Mincă – Savin, Ene, Tînc, Răzvan Pop – Veres Szilard, Stana – Firţulescu, Arnăutu, Păun – Carter

Alte noutăți din Gruia

  • În timp ce “vedetele” Mario Felgueiras și Gregory Tade refuză să se întoarcă la Cluj, georgianul Giorgi Chanturia revine la CFR sub formă de împrumut până la vară, anunță Look TV. “Messi al Georgiei” va ajunge la Cluj la începutul săptămânii viitoare și se va alătura lotului pregătit de Eugen Trică.
  • Ciprian Deac și Mario Camora au fost convinși de președintele Iuliu Mureșan să rămână la CFR.
  • Feroviarii vor pleca într-un cantonament în Croația pe 30 ianuarie, unde va disputa 4 partide amicale.
  • Mateo Susic a semnat cu formația din Republica Moldova, Sheriff Tiraspol. Acesta a evoluat în 16 meciuri pentru CFR în turul campionatului.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top