CFR Cluj a invins Viitorul Voluntari si urca pe locul 7 in clasament

Dupa infrangerea suferita in fata Stelei etapa trecuta, CFR a reusit un joc ceva mai bun in aceasta etapa a patra, reusind sa castige, luni seara, la Chiajna, impotriva Viitorul Voluntari, scor 0-2, gratie reusitelor lui Ciprian Deac si Gregory Tade. Feroviarii obtin astfel a doua victorie in campionat si acumuleaza sapte puncte.

LPF 2013 - CFR CLUJ - SAGEATA NAVODARI

Dupa o iesire hazardata a portarului Balauru la 20 de metri de poarta, care a ratat interceptia balonului, Deac a deschis scorul cu capul (43). Visinii au rezolvat meciul in partea secunda, inchizand tabela la 2-0 dupa ce Deac l-a angajat perfect pe Tade, iar varful CFR-ului trimite mingea in plasa elegant pe langa portar (82).

Feroviarii acumuleaza sapte puncte si a doua victorie dupa primele patru etape, urcand pe pozitia a 7-a a Ligii I. CFR va intalni in etapa a V-a formatia Gaz Metan Medias, partida fiind programata luni, 25 august, de la ora 21:00.

Golul lui Deac

Golul lui Tade

“Sunt foarte mulţumit de aceste trei puncte. Părerea mea că le-am meritat astăzi. Am fost echipa mai bună, care a avut atitudine foarte bună, determinare. Am venit după acel nefericit 1-0 cu Steaua acasă, când nici atunci nu meritam să pierdem. Felicitări băieţilor, şi-au dorit foarte mult să câştige ca şi mine să câştigăm astăzi. Băieţii mi-au spus că e altceva să joci pe teren artificial şi e altceva pe iarbă. Am marcat acele două goluri frumoase, mai puteam marca unul sau două. Cea mai importantă e victoria, aveam nevoie de ea ca de aer”, a declarat Miriunta la Look TV.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top