CFR Cluj a remizat la Iaşi şi nu poate să profite de egalul FCSB-ului cu Viitorul!

CFR Cluj s-a încurcat la Iaşi duminică seară, 22 aprilie, unde a obţinut doar o remiză, scor 1-1 (1-0), ratând o bună oportunitate de a egala în clasamentul liderul FCSB, care a obţinut tot o remiză, 2-2 cu Viitorul. Partida a contat pentru etapa a 6-a a play-off-ului Ligii I.

Ieşenii au avut un început de meci entuziasmant şi periculos, având prima situaţie de gol după cinci minute de joc. Frăsinescu a luat la ţintă bara lui Arlauskis cu o lovitură de cap în urma unei centrări (5). Înainte de pauză, Ciprian Deac a executat un corner în careu, mingea a ajuns la Omrani, care l-a servit cu o centrare pe George Ţucudean şi acesta a deschis scorul (36). Replica moldovenilor nu s-a lăsat aşteptată şi a venit un minut mai târziu. Andrei Cristea a fost la un pas de egalare, dar Arlauskis a reuşit să prindă.

După pauză, gazdele au avut două şanse mari de a egala la aceeaşi fază, după o pătrundere frumoasă a lui Danel pe partea dreaptă. Niciunul dintre elevii lui Stoican nu a reuşit, însă, să ajungă la pasele trimise inteligent în faţa porţii (49). Omrani a avut o şansă uriaşă de 2-0, dar a trimis cu capul pe lângă poartă, din poziţie ideală (62).

De ce le-a fost frică feroviarilor nu au scăpat. Arbitrul Ovidiu Haţegan a acordat un penalty pentru Iaşi în minutul 64, după un contact între Sin şi Bordeianu, iar Andrei Cristea a înscris de la punctul cu var primul gol din play-off al ieşenilor pe teren propriu (66). Bordeianu a fost aproape să o aducă pe CFR în avantaj, dar reluarea sa cu capul a fost deviată de un fundaş al gazdelor şi mingea s-a scurs pe lângă poartă (86).

Final de meci, iar CFR a ratat o şansă importantă de a egala la puncte liderul FCSB şi rămâne în continuare la două distanţă în clasament.

Etapa viitoare, CFR Cluj va juca pe Arena Naţională derby-ul cu FCSB, duminică, 29 aprilie, de la ora 20:45, partidă care ar decide în proporţie de 99% noua campioană a României.

Ce meciuri mai au de jucat FCSB şi CFR

FCSB

CFR (acasă)
CSM Iaşi (deplasare)
CS U Craiova (deplasare)
Astra (acasă)

CFR

FCSB (deplasare)
CS U Craiova (acasă)
Astra (deplasare)
Viitorul (acasă)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top