CFR Cluj decoleaza astazi spre Antalya! Miriuță va avea la dispozitie 6 juniori din pepinierea clubului in cantonamentul din Turcia

Cu o campanie de transferuri saraca pana acum, CFR Cluj pleaca astazi spre primul cantonament al iernii, din Antalya, acolo unde Vasile Miriuta va avea la dispozitie, pe langa lotul actual de 19 jucatori, 6 juniori sub 20 de ani din pepiniera clubului. Mijlocasul spaniol Aitor Monroy, de la Ceahlaul Piatra Neamt, ramane singurul nume nou din lotul feroviarilor.

CFR cluj antrenament
foto: cfr1907.ro

Conducerea gruparii din Gruia a renuntat la serviciile a patru jucatori: Laszlo Sepsi, Ioan Hora, Gregory Tade si Claudiu Voiculet, acestia fiind pusi pe lista de transferuri si interzisi la antrenamentele echipei.

Lotul care va face deplasarea în Antalya

Portari: Felgueiras, Mincă, Amadio
Fundaşi: Cadu, Rada, Piccolo, Maftei, Velayos, Camora, Burcă
Mijlocaşi: Rui Pedro, Muniru, Djokovic, Monroy, Deac, Negruţ, Păun, Gabionetta, Szilard, Pintea
Atacanţi: Ogbu, Batin, Fl. Costea, Carter, Maah

Iata care sunt juniorii care se vor antrena cu echipa mare: Gabriel Burcă (18 ani, fundaș dreapta), Rareș Pintea (18 ani, mijlocaș), Adrian Păun (18 ani, mijlocaș de bandă), Vereș Szilard (mijlocaș central, 17 ani), Anthony Carter (19 ani, atacant) si Sergiu Negrut (20 ani), ultimul fiind imprumutat in Liga a 2-a, la CSM Ramnicu Valcea.

Feroviarii vor ramane in Antalya pana la finele lunii, pe 29 ianuarie, iar in perioada 2-16 februarie vor efectua un stagiu de pregatire in Spania, la Marbella.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top