CFR Cluj, eliminată din Cupa României la penalty-uri de FC Botoşani

CFR Cluj a părăsit Cupa României încă din faza şaisprezecimilor, după ce a fost eliminată joi, 26 octombrie, de FC Botoşani, în urma loviturilor de departajare.

Scorul la finalul celor 120 de minute a fost 1-1,iar moldovenii s-au impus cu 3-2 la penalty-uri, unde Nistor, Păun şi Deac au ratat pentru echipa pregătită de Dan Petrescu, iar Andrei Mureşan şi Omrani au înscris. De la Botoşani, căpitanul Bordeianu a ratat, iar Jonathan, Moruţan şi Târnovan au transformat pentru echipa lui Costel Enache.

Feroviarii clujeni au deschis scorul în finalul primei reprize, prin Bilel Omrani, dar în partea a doua botoşănenii au restabilit egalitatea, prin Rodriguez, în minutul 69. CFR nu a mai reuşit să înscrie golul isbăvitor care să o ducă în optimile competiţiei şi totul s-a decis la loteria penalty-urilor, acolo unde botoşănenii  au fost mai norocoşi. 

Astfel, în urma acestei eliminări surprinzătoare din cupă, CFR-ului nu-i rămâne decât să se concentreze pe campionat, acolo unde se află pe primul loc, cu 33 puncte, dar FCSB şi Craiova vin tare din urmă, aflându-se la un punct diferenţă. 

Următorul joc oficial pentru CFR va avea loc duminică, 29 octombrie, pe teren propriu, cu Gaz Metan Mediaş, de la ora 18:00

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top