CFR Cluj încheie anul 2016 cu o înfrângere la Voluntari

Ultima partidă oficială din 2016 pentru CFR Cluj s-a încheiat cu o înfrângere, scor 1-2, pe terenul formației FC Voluntari, deși meciul a pornit practic de la 1-0 pentru feroviari grație reușitei lui Cristi Bud n debutul meciului, minutul 13.

“Alb-vișinii” au controlat autoritar partida și s-au aflat la cârma jocului, însă și-au făcut meciul greu pe final, când ilfovenii au întors soarta partidei în favoarea lor și și-au adjudecat toate cele trei puncte puse în joc. Voluntari a egalat în minutul 86 în urma unui penalty acordat ușor la un presupus fault a lui Tiago Lopes, iar golul victoriei a fost reușit în prelungirile meciului, într-o o fază controversată la care clujenii au cerut ofsaid, “centralul” a lăsat jocul să continue și Spahija a marcat cu capul din afara jocului.

Echipele de start:

FC Voluntari: Bornescu – Maftei, Spahija, Cazan, A.Coman – Novac, Tăbăcariu – Marinescu, Căpăţână, Bălan – Ivanovici
Rezerve: Balauru, Filipov, Achim, Leasa, Curelea, Popadiuc

CFR Cluj: Marc – Lopes, Larie, Mureşan, Camora – Chiriţă, Rus, Nascimento, Nouvier – Juan Carlos – Bud
Rezerve: Vâtcă, Horj, Păun, Gomelt, D.Roman, Negruţ

Pentru CFR Cluj este al doilea eșec consecutiv în campionat, după un alt 2-1 administrat de către CSU Craiova și al treilea meci fără victorie, dar trupa lui Miriuță ocupă ultimul loc care duce în play-off (6), cu 30 de puncte. VEZI CLASAMENT!

Liga 1 intră în pauza competițională, iar campionatul se va relua la începutul lunii februarie 2017, când CFR va primi vizita formației Steaua București (FCSB), în 4 februarie, ora 20:30, pe stadionul din Gruia.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top