CFR Cluj, la prima înfrângere în noul sezon!

După patru etape în care nu au cunoscut gustul înfrângerii în noul sezon al Ligii I, elevii lui Feri Dican au fost învinși, vineri, în Copou, cu scorul de 2-1, de formația pregătită de italianul Nicolo Napoli, CSMS Iași, într-o partidă care a contat pentru etapa cu numărul cinci în Liga 1.

CFR Cluj 2015

Ieșenii au deschis scorul în minutul 24 dintr-un penalty transformat de Golubovic după un fault întârziat al lui Mincă în careu. “Centralul” Cătălin Popa i-a acordat roșu direct portarului, iar Traian Marc l-a înlocuit pe Sergiu Negruț și a intrat în poartă pentru restul partidei. Enescu a majorat diferența pentru gazde, stabilind scorul pauzei (2-0).

Dican a schimbat garnitura ofensivă în partea a doua, i-a scos pe Beleck și Păun și i-a introdus pe Guima și Voiculeț, iar rezultatul a început să se vadă. CFR Cluj a fost mult determinată în repriza secundă, reușind să reducă din diferență după un presupus penalty obținut de Guima și transformat fără probleme de Ionuț Larie (78). Finalul meciului nu a adus nicio schimbare pe tabelă și nici ocazii notabile.

Echipele de start:

CSMS Iași: Grahovac – I. Voicu, Mihalache, Frăsinescu, Țigănașu – Mitic – Enescu, Viveiros, Șt. Grigorie, Bole – Golubovic.

Antrenor: Nicolo Napoli

CFR Cluj: Mincă – Coelho, Larie, Tînc, Camora – A. Mureșan, Petrucci – Tiago Lopes, Negruț, Păun – Beleck

Antrenor: Francisc Dican

CFR Cluj rămâne cu 2 puncte în clasament, iar etapa viitoare primește vizita Petrolului Ploiești, marți, 11 august, de la ora 19:30.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading...
Top