CFR Cluj, Petrolul şi Steaua îşi vor afla adversarele din cupele europene pe 23 iunie

Echipele romanesti care vor reprezenta Romania in cupele europene îşi vor afla adversarele in data de 23 iunie, când este programată tragerea la sorţi a primelor două tururi preliminare. CFR Cluj si Petrolul Ploiesti vor juca in Liga Europa, iar Steaua Bucuresti in Liga Campionilor.

LPF 2013 - CFR CLUJ - SAGEATA NAVODARI

Tablourile primelor două tururi din Liga Campionilor vor fi stabilite începând cu ora 13.00, în timp ce tragerea la sorţi pentru Liga Europa se va desfăşura de la orele 14.00 (primul tur), respectiv 15.30 (al doilea tur), potrivit uefa.com.

Evenimentul din 23 iunie va fi prezentat de secretarul general al UEFA, Gianni Infantino, şi de directorul competiţiilor UEFA, Giorgio Marchetti.

Meciurile din primul tur al Ligii Campionilor vor avea loc la 1/2 iulie (turul) şi 8/9 iulie (returul). Steaua va intra în competiţie la 15/16 iulie (turul) şi 22/23 iulie (returul).

Partidele din primul tur al Ligii Europa se vor disputa la 3 şi 10 iulie, iar cele din turul doi la 17 şi 24 iulie.

Campioana României, Steaua, va intra în competiţie în turul doi preliminar al Ligii Campionilor, în timp ce Petrolul Ploieşti şi CFR Cluj vor debuta în cupele europene în turul doi preliminar al Ligii Europa. CFR Cluj o înlocuieşte pe Dinamo Bucureşti (locul 4 în ediţia recent încheiată a Ligii I), care nu a primit licenţa europeană după ce a intrat în insolvenţă.

Câştigătoarea Cupei României – Timişoreana, Astra Giurgiu, va intra în competiţie în turul trei al Ligii Europa.

Finala Ligii Europa este programată pe 27 mai pe Stadionul Naţional din Varşovia, în timp ce ultimul act al Ligii Campionilor se va disputa la 6 iunie 2015 pe Stadionul Olimpic din Berlin.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top