CFR Cluj va incepe sezonul viitor cu o depunctare de -9 puncte din cauza datoriilor! Iuliu Muresan: “Am formulat recurs”

La fel ca si la inceputul sezonul trecut, CFR Cluj va porni din sezonul viitor al Ligii I cu o noua depunctare, dar de aceasta data mai mare, de minus noua puncte, dupa o noua penalizare a Comisiei de Licentiere a FRF pentru datorii. Conducerea clubului a anuntat ca va face recurs. 

CFR Cluj

In sezonul recent incheiat, clujenii au inceput tut cu o depunctare pentru datorii, de doar minus sase puncte, dar de aceasta data penalizarea este mai mare. Decizia nu este insa definitiva si clubul din Gruia poate face recurs.

“Am fost înștiințați în legătură cu această depunctare și am și formulat recursul, iar termenul de judecată este programat mâine. Cel puțin trei dintre cele nouă puncte aplicate sunt o greșeală. Eu zic că avem dreptate. Penalizarea vine ca urmare a unor restanțe salariale”, a declarat preşedintele Iuliu Mureşan, pentru digisport.ro.

Dacă feroviarii vor pierde la apelul de mâine, singura cale de atac rămâne Tribunalul de Arbitraj de la Lausanne, acolo unde, însă, clujenii au pierdut anul trecut procesul avut cu FRF, după care comisiile federale le-au mai luat alte şase puncte.

CFR Cluj nu este singura formatie din Liga 1 care va porni cu o depunctare in sezonul viitor, Rapid Bucuresti (nou promovata), ASA Targu Mures si Petrolul Ploiesti au fost penalizate cu sase puncte.

Leave a Reply

Top