CFR Cluj, victorie cu Dinamo București! Trupa lui Miriuță a urcat pe locul 5

CFR Cluj a obținut o victorie prețioasă luni seara, 21 noiembrie, în deplasare, pe terenul lui Dinamo, scor 0-2, într-o partidă care a contat pentru etapa a 16-a a Ligii I, succes care îi urcă pe elevii lui Vasile Miriuță pe locul 5 în clasament.

cfr-cluj-dinamo-2-0-21-nov-2016

Feroviarii clujeni au început cum nu se poate mai bine partida din Capitală și au deschis scorul în minutul 3 al meciului, prin Juan Carlos Ruiz, după o reluare norocoasă în poartă. Dinamo a primit un penalty în minutul 10 la un presupus henț în careu al lui Laurențiu Rus și a avut șansa egalării, dar Palic a ratat și a trimis în bara laterală (12).

CFR a mai înscris o dată în minutul 28 prin Tomislav Sorsa, care l-a lobat perfect pe Brănescu și a majorat diferența la 2-0, stabilind scorul pauzei.

“Vișinii” au reușit să reziste atacurilor “câinilor” în partea a doua, având un joc pragmatic și fără prea multe greșeli individuale, reușind să închidă perfect culoarele spre poarta lui Marc.

Pentru CFR Cluj este a treia victorie consecutivă în campionat, care i-a propulsat pe locul 5 în clasament, 26 de puncte.

A fost un meci foarte greu, am jucat împotriva unei echipe bune. Chiar dacă am învins, nu a fost uşor. Am avut şi şansă, au ratat acel penalty. Am făcut 2-0 până la pauză şi apoi am închis jocul. Ne-am pregătit intens pentru acest joc, trebuie să îmi felicit băieţii. Am pornit cu dreptul în retur – 3 victorii -, sper să rămânem în play-off, deşi e un drum lung.

Chiar dacă nu am jucat mult la Dinamo, în familia mea toţi suntem dinamovişti. Îmi pare rău că i-am învins, dar sunt convins că şi ei vor ajunge în play-off, a mai spus Miriuţă.

Echipele de start:

Dinamo: Brănescu – Romera, Nedelcearu, M. Popescu, M. Oliva – Nistor, Busuladzici, Palici – Hanca, Nemec, Rotariu
Rezerve: Penedo, Marici, Ceccarelli, D. Popa, Mahlangu, Gnohere
Antrenor: Ioan Andone

CFR Cluj: T. Marc- T. Lopes, Larie, Horj, Peteleu – L. Rus, Nasciemento – Tomislav, J. Ruiz, Camora- Omrani
Rezerve: Mincă, Ad. Păun, D. Roman, Nouvier, Al. Chiriță, Negruț, A. Mureșean
Antrenor: Vasile Miriuță

Arbitru: Cătălin Popa (Pitești). Asistenţi: Mircea Grigoriu (București), Daniel Mitruți (Craiova)/ Observator LPF: Octavian Goga (Brașov).

Etapa viitoare, CFR va primi vizita formației Pandurii Tg. Jiu, luni, 28 noiembrie, de la ora 20:30, pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”.

Cum arată clasamentul Ligii I după 16 etape:

clasament-liga-1-etapa-12-sez-2016-2017

Leave a Reply

Top