CFR la a treia victorie consecutivă după 2-1 la Chiajna!

CFR Cluj a izbutit o victorie grea din deplasarea de la Chiajna, scor 2-1, în faţa unei formaţii care şi-a vândut scump pielea. Rui Pedro a deschis scorul, S. Pană a egalat, iar Sougou a dat lovitura de graţie şi a trimis toate cele trei puncte în Gruia. Partida a contat pentru etapa a XV-a a Ligii I.

foto: gsp.ro

Concordia lui Ilie Stan a avut un debut curajos de partidă în faţa campioanei, având prima mare ocazie în minutul 9. Şutul lui Popovici se opreşte în bară, în urma unei acţiuni frumos schiţate de gazde. CFR şi-a adus aminte că e dată ca şi favorită în acest meci şi s-a comportat ca atare. Astfel au apărut şi ocaziile la poarta lui Cobrea, iar golul a venit până la urmă, pe fondul unei grave erori defensive a lui Belu. Acesta i-a servit excelent o pasă cu pieptul adversarului său, Rui Pedro, care a profitat de cadoul primit şi nu a ratat ţinta (33). Până la pauză Super-Mario Felgueiras a avut două intervenţii magistrale care i-au ţinut pe oaspeţi în avantaj la pauză.

Repriza a doua s-a mai ritmat puţin după marcarea golului egalizator, venit în urma unei lovituri libere foarte uşor acordate de “centralul” Marcel Bârsan. S. Pană a transformat superb (56), dar bucuria localnicilor din Chiajna nu a durat mult, căci CFR a preluat din nou conducerea pe tabelă un minut mai târziu. Kapetanos îi serveşte o pasă cu pieptul lui Sougou, care înscrie şi stabileşte scorul final al partidei (57).

Feroviarii obţin o victorie care îi urcă în clasamentul în primele 5 echipe, cu 25 de puncte, iar în următoarea etapă vor primi vizita uneia dintre revelaţiile turului, Astra Giurgiu, ocupanta locului 3 la finele acestei etape.

Echipe de start:

Concordia Chiajna: Cobrea – Belu, Fl. Ilie, Ghionea, Bambara – Leca, Ispir – Popovici, S. Pană, Serediuc – Wellington

Antrenor: Ilie Stan

Rezerve: Iancu, V. Creţu, Belica, Zuluf, Simion, Purece, D. Stan

CFR Cluj: Felgueiras – Ivo Pinto, Cadu, Piccolo, I. Rada – L. Alberto, G. Mureşan – Sougou, Bastos, Rui Pedro – Kapetanos

Antrenor: Paulo Sergio

Rezerve: Stăncioiu, Diogo, Valente, Godemeche, Hora, Aguirregaray, Maftei

Arbitru: Marcel Bîrsan
Asistenţi: Sebastian Gheorghe, Stelian Slabu

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top