Chiar poate un smartphone să-ţi provoace un orgasm? (P)

Viitorul sexului e chiar aici: noua divizie de tehnologie digitală a Durex se pregăteşte să anunţe o descoperire tehnologică mobilă.

Durex, marca nr. 1 în lume pe piaţa produselor pentru îmbunătăţirea vieţii sexuale, anunţă că şi-a extins activitatea în domeniul tehnologiei digitale şi va lansa un produs, care ne va revoluţiona viaţa sexuală.

Durexlabs este primul pas important al companiei în piaţa digitală, iar obiectivul principal al acestei noi divizii de cercetare este să schimbe comportamentul social şi viaţa intimă a cuplurilor prin intermediul tehnologiei mobile.

Durexlabs va anunţa în scurt timp primul său produs care schimbă regulile jocului, o descoperire tehnologică ce-i va ajuta pe consumatori să atingă orgasmul. Tehnologia a fost dezvoltată în parteneriat cu antreprenorul în domeniul tehnologiei Susie Lee, CEO al Siren Mobile, una dintre companiile de top în lumea tehnologiei mobile. Experienţa de biochimist, biofizician şi artist vizual a doamnei Lee a adus o perspectivă nouă în relaţia pe care o avem cu tehnologia mobilă.

Richard Arnold, directorul departamentului de cercetare şi dezvoltare Durex, declară:  “Înţelegem profund stimulii care ţin de excitaţie şi a fost natural să încercăm să combinăm această experienţă pe care o avem cu tehnologia digitală.”

Susie Lee, directorul aplicaţiei de întâlniri Siren, spune: “A fost foarte interesant să lucrăm cu Durexlabs. Odată cu dezvoltarea smartphone-urilor, a social media şi a aplicaţiilor de întâlniri, tehnologia a dovedit că e un mediu propice pentru a face oamenii să se întâlnească şi a menţine relaţii strânse între ei. Cu Durexlabs, trecem la un alt nivel, la care tehnologia intră în dormitorul nostru şi ne îmbunătăţeşte viaţa sexuală.”

Durex caută doritori în toată lumea pentru a fi primii care încearcă această descoperire. Oricine se poate înscrie pe site-ul  www.durex.com/durexlabs şi va avea parte de acces liber la aplicaţie pentru o perioadă limitată de timp.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top