Ciclomosii aduc si in acest an magia Craciunului pe bicicleta

Dincolo de cadouri, de brazi, de globuri, de reduceri, de cumpărături sau de zăpadă, Crăciunul înseamnă bucurie, este o stare de spirit, una împărțită cu cei dragi.

Se poate sărbători acasă, alături de familie și de cei dragi, dar la fel de bine se poate sărbători alături de foarte multe persoane dragi, cum se întâmplă atunci când CicloMoșul vine în oraș.

Pregătiți să-l însoțească, sute de pasionați ai pedalatului îl așteaptă cu sufletul la gură. Iar după ce și-a făcut apariția și și-a uns bine lanțul, va porni pe străzile Clujului alături de alaiul său, pentru că în cele din urmă să aducă un dram de bucurie celor aflați la nevoie.

Firește, poate v-ați întrebat cine este CicloMoșul?
Ei bine, CicloMoșul este fiecare participant la eveniment.

CicloMoșul sunt toți cei care din atât cât au, găsesc ceva care să dea și altora și o fac din tot sufletul. Sau, CicloMoșul, la fel de bine, este atmosfera specială pe care o creează cei prezenți, care știu să dea o culoare vie străzilor mohorâte de iarnă și să deseneze un zâmbet pe fețele celor care le ies în cale. CicloMoșul poate fi atâtea lucruri și putem fi atâția dintre noi!

Așadar, haideți, cu mic, cu mare sâmbăta 6 decembrie în p-ţa Unirii (în faţă la statuia lui Matei Corvin), la ora: 17, de aici vom parcurge urmatorul traseu: b-dul. Eroilor – p-ţa. Avram Iancu – c-lea. Dorobanţilor – al. Bibliotecii – b-dul. 21 Decembrie 1989 – str. Memorandumului – c-lea. Moţilor – str. G. Coşbuc – aleea Stadionului până la Sala Polivalentă, unde copiii de la Liceele speciale cu deficienţe de vedere şi auz vor susţine un spectacol iar Ciclomoşii le vor oferi cadouri.

Cei care doresc să doneze: jucării, cărţi, rechizite, îmbrăcăminte, dulcuri, sucuri, o pot face până în data de: 5 decembrie.

Aceste donatii se pot duce pe str. Petru Maior, nr. 15-19 la “Cafee To Go” (firma de culoare galbena).

Cei care doriti sa faceti donatii in bani (cu care vom cumpara cele necesare: rechizite, dulciuri, fructe) o pot face in contul: RO07BACX0000000973453003 Unicredit Tiriac Bank.

ciclomos 2014 cluj

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top