Cifră de afaceri de 121 de milioane de lei în 2012 pentru compania clujeană Farmec

Renumitul producător de cosmetice Farmec din Cluj-Napoca a avut, pentru 2012, o cifră de afaceri de peste 121 de milioane de lei, în creştere cu 10 la sută faţă de cea înregistrată în 2011, a anunţat, luni, conducerea companiei, potrivit Mediafax.

mircea turdean farmec cluj
credit foto Business Magazin

Directorul general Farmec, Mircea Turdean, a declarat, luni, în cadrul unei conferinţe de presă, că pentru 2013 compania estimează o creştere a cifrei de afaceri cu 10 la sută faţă de anul trecut.

“Am avut anul trecut rezultate foarte frumoase. Am înregistrat o cifră de afaceri de peste 121 de milioane de lei, în creştere cu peste 10 la sută faţă de 2011. Zece la sută din cifra de afaceri provine din export. Pentru 2013 ne dorim o cifră de afaceri cu peste 10 la sută faţă de 2012. Secretul acestui succes constă în investiţii constante în oameni, punem accent pe legătura dintre oameni şi calitatea lor. Investim în programe de formare şi dezvoltare a personalului şi punem accent pe cercetare, pe inovaţia permanentă, pe partea de laboratoare şi marketing”, a spus Turdean, citat de mediafax.ro.

Din calculele companiei, Farmec este lider pe cota de piaţă privind îngrijirea feţei, curăţarea feţei, tratament pentru păr, a adăugat acesta.

“Pentru 2013 vom pune accent pe inovaţie, vrem să ne dezvoltăm puternic pe export. În cinci ani aş fi mulţumit să avem 50 la sută din producţie la export. Suntem prezenţi cu produse în 45 de ţări, printre care Ungaria, Polonia, Ucraina, Japonia, Coreea de Sud, Emiratele Arabe, Kuweit”, a spus managerul general al Farmec.

Compania Farmec are circa 600 de angajaţi şi este cel mai mare producător român de cosmetice.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top